Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Toimitus ja maksaminen


Kotimaan toimitukset

Käytämme Shipit.fi:n pakettipalvelua, jonka kautta tarjoamme asiakkaalle kotimaassa toimitustapana Matkahuollon (5,65€) ja Postin (6,10€) kuljetuksia. Valittavana on myös Postin lähilokero (2,90€, K-market Jätkäsaari), kotipaketti (11,20€) ja nouto (0€). Kotipaketin tilaajat kontaktoidaan postin toimesta, toimitusajan sopimiseksi. Noudosta tulee sopia erikseen sähköpostitse. Tilaukset pyritään aina toimittamaan 2-5 arkipäivän sisällä. Yli 100 euron tilauksille on ilmainen toimitus. 

Ulkomaan toimitukset

Ulkomaan toimituksissa käytämme Posti Parcel Connect-pakettia. Ulkomaille toimitettavien tilausten toimitusaika on 3-10 arkipäivän kuluessa (riippuen etäisyydestä). Tällä hetkellä toimitus on mahdollista seuraaviin maihin: Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Saksa, Tanska, Alankomaat, Belgia, Itävalta, Puola, Tsekki, Bulgaria, Luxemburg, Espanja, Portugali, Slovakia, Slovenia, Unkari. Jos haluat paketin toimitettavan maahan, joka ei ollut listalla, voit olla yhteydessä sähköpostitse. Posti Parcel-paketin toimitusmaksu on 15€. Yli 120 euron tilauksille on ilmainen toimitus.

Maksutavat

Käytämme Checkout Finland Oy:n maksupalvelua, jonka kautta tarjolla on seuraavat maksutavat: korttimaksut (Visa, Mastercard), MobilePay, Jousto-lasku ja kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut.