TIETOJA MAKSU- JA TOIMITUSTAVOISTAMME

MAKSUTAVAT

Käytämme Checkout.fi:n maksupalvelua, jonka kautta meillä on maksutapoina korttimaksut (Visa, Mastercard), MobilePay, Jousto-lasku ja kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut. 

TOIMITUSTAVAT

Käytämme Shipit.fi:n pakettipalvelua, jonka kautta tarjoamme asiakkaalle kotimaassa toimitustapana Postin (5,39€) ja Matkahuollon (5,65€) kuljetuksia. Tilaukset pyritään aina toimittamaan 2-5 arkipäivän sisällä. Noudosta tulee sopia erikseen sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

PALAUTUS

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus alkaen tilauksen noutopäivämäärästä. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossaan. Tilauksen mukana tulee palautuslomake, palautusohjeet ja osoitekortti. Palautus kotimaassa on asiakkaalle maksuton (pidätämme toimituskulut). Ulkomaan palautukset maksavat toimitusmaksun verran. 

TOIMITUKSET ULKOMAILLE

Ulkomaan toimituksissa käytämme Posti Parcel Connect-pakettia. Ulkomaille toimitettavien tilausten toimitusaika on 3-10 arkipäivän päivän kuluessa (riippuen etäisyydestä). Tällä hetkellä toimitus on mahdollista seuraaviin maihin: Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Saksa, Tanska, Alankomaat, Belgia, Itävalta, Puola, Tsekki, Bulgaria, Luxemburg, Espanja, Portugali, Slovakia, Slovenia, Unkari. Jos haluat paketin toimitettavan maahan, joka ei ollut listalla, voit olla yhteydessä sähköpostitse. Toimitusmaksu on 15€ Viroon, Latviaan, Liettuaan, Ruotsiin, Saksaan ja Tanskaan. Muihin maihin toimitusmaksu on 20€.